Laat je auto reinigen door Polytop in Alkmaar
Mooi schoon

Behandeling voor de binnen- en buitenzijde van uw wagen

Een schone, glanzende auto zonder krassen. Dat krijgt u bij Polytop in Alkmaar. We hebben alles in huis om uw auto, caravan en camper van binnen tot buiten te behandelen.

Autoreiniging

Binnenzijdereiniging: de bekleding wordt nat gereinigd met een tapijtreiniger. Daarbij maken we de auto van plafond tot vloer schoon. Ook de kofferbak met reservewiel nemen we onder handen. We wassen de ruiten en zuigen uw auto uit.

Buitenzijdereiniging: eerst wassen we uw auto, daarna maken we de velgen en wielkasten schoon. Na de reiniging polijsten we uw auto en verwijderen zo lichte krasjes. Het resultaat? Een gladde lak in de originele kleur.

Krasjes in de lak veroorzaken dofheid en houden sneller vuil vast. De kunststof delen op de auto worden weer op kleur gebracht en beschermd. Daarbij zetten we de lak in een autowas. We reinigen uw ramen en zuigen uw auto uit. Als het nodig is, spuiten we uw velgen.

Totaalreiniging: dit is de binnen- en buitenzijde bij elkaar. Daarbij reinigen we ook de deursponningen.

Behandeling met FLON4000

Laat de buitenzijde van uw auto helemaal reinigen en verzegel de autolak met een lakpantser. Dit is een hoogwaardige was op basis van TEFLON®.[FLON4000] Hiermee is uw lak optimaal beschermd tegen weersinvloeden, krassen en vogelpoep. 

U krijgt 3 jaar glansgarantie en elk jaar wordt u opgeroepen voor een controle. Bij deze behandeling hebben wij voor u een gratis leenauto beschikbaar.

Totaal-FLON4000-behandeling: Dit is een totaalreiniging van uw auto met FLON4000 in plaats van een gewone was. Ook hierbij hebben wij voor u een gratis leenauto ter beschikking.

Nabehandeling FLON4000: U krijgt elk jaar een oproepkaart voor de glanscontrole. U kunt uw auto laten controleren, maar u kunt ook gebruikmaken van de nabehandeling. Hierbij wassen en zuigen we uw auto en behandelen we hem met een speciaal ontwikkelde was voor de FLON4000-laag op uw auto. Daarbij maken wij uw auto weer netjes (velgen, rubbers, banden, ramen, interieur).

Lakreparatie

Dit is een behandeling voor kleine (lak)schades zoals krassen, steenslag, deukjes op onder meer bumpers en wielkasten.

Aanslag verwijderen

Onder aanslag op uw auto verstaan wij onder meer roestaanslag (hoogovens/Tata), verfspatten, vuurwerk en hars van bomen. Eigenlijk alles wat niet op uw autolak hoort te zitten. Dit kunnen wij verwijderen met speciale technieken. Welke technieken? Dat hangt van de aanslag af.

Meerwerk

Wanneer u een auto door ons laat reinigen, kunt u ons ook vragen om extra aandacht te besteden aan bijvoorbeeld het verwijderen van hondenharen, stickers, lijm, nicotine aanslag, verf en kalk. We spreken hierover een prijs af.

Ozon

Laat nare en vieze luchtjes uit uw auto wegnemen. We zullen de auto eerst grondig moeten reinigen, voordat deze behandeling werkt.

Wat gaat dat kosten?